Rólunk

Rákosi Beáta

Varga-Rákosi Beáta tulajdonos, mesterkozmetikus, sminktetováló és gyakorlati oktató.

Szerencsés embernek tartom magam, amiért olyan szakmát választottam, melyben kiteljesedhetek, mely örömmel tölt el, és egyben a hobbim is.

Pályafutásom során Budapest belvárosában két szépségszalont is vezettem több mint 2 éven át. A legújabb kozmetikai eljárásokat sajátítottam el, és mellette gyakorlati oktatóként végeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetemen. Az évek alatt ráébredtem hogy a szívemhez leginkább Sminktetoválás és a Arckezelések állnak.

2013-ban nyitottam meg saját üzletemet a Belvárosban ahol mára már minden álmom teljesült és olyan gépekkel illetve anyagokkal dolgozhatok én illetve kolléganőim amik Magyarországon a leghíresebbek illetve legjobb minőségűek.

2016. Szeptemberétől a Corvin köz Oktatási Központ gyakorlati oktatójaként is dolgozom.

2016-ban Kamarai dicsérettel végeztem el a Mestervizsgát.

Fontos számomra, hogy a vendégek mindig elégedetten távozzanak és hogy mindig a 100%-ot nyújtsam! Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

Szeretem a kihívásokat, valamint a kreatív, minőségi munkát igénylő felkéréseket.A fejlődést elengedhetetlennek tartom ebben a szakmában, ezért rendszeresen képzem magam!

 

Csongár Zsuzsanna üzletvezető, sminktetováló és kozmetikus2009-ben végeztem az Erzsébet Királyné Szolgáltató és Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskolában. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azt a foglalkozást űzöm, amire gyerekkorom óta készültem. Amióta az eszemet tudom kozmetikus szerettem volna lenni, a nőket még szebbé és elégedettebbé varázsolni.

Végzési évem utolsó felében elvégeztem egy sminktetováló tanfolyamot, amely a kozmetikának egy teljesen új területét tárta fel előttem. Pályafutásom alatt nagy gyakorlatra tettem szert az ideális kozmetikai smink elkészítésében. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig napra kész lehetőségekkel, eljárásokkal és minőségi termékekkel tudjak segíteni, szépülni vágyódó vendégeimnek, ezért mindig továbbképzéseken veszek részt, hogy együtt még hatékonyabban tudjuk elérni a kívánt eredményt.

Szakmámon belül szívem csücske a sminktetoválás és a sminkelés. Nagy szeretettel várok minden szépülni vágyódó vendéget, hogy együtt megteremtsük a külső belső harmóniát.

 

Sram Dóra kozmetikus vagyok

Kozmetikus képesítésem a Szépmíves Szakképző Iskolában végeztem 2010-ben. Előtte a Színyei Merse Pál Gimnáziumba jártam Biológi-Kémia tagozatra, már akkor tudtam, hogy ezzel a gyönyörű szakmával szeretnék foglalkozni. Kozmetikus éveim alatt sminktanfolyamot is végeztem 2009-ben.

Mindig is nagyon vonzott ez a szakma, mert szeretek emberekkel foglalkozni, széppé varázsolni Őket.

Fontos számomra a szakmai elhivatottság, alázat és igyekszem lépés tartani a szépségipar fejlődésével.


Célom, hogy aki eljön hozzám, maximálisan elégedett legyen a munkámmal!

 

 

Korcsogné Takács Ilona vagyok műkörmös, pedikűrös, oktató.

 2009-óta foglalkozom műköröm építéssel.

Először hobbinak indult de az évek alatt egyre jobban a szívemhez nőt, most már olyan szintre jutottam, hogy Mestervizsgára készülök és szeretném a tudásomat és tapasztalatimat tovább adni mint oktató.

különböző technikákat sajátítottam el és folyamatosan fejlesztem magam mint díszítésben és az extrém formákban is.

Várok mindenkit szeretettel.

 

Share

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot stúdiónkba most azonnal az alábbi űrlap kitöltésével, hogy elkerülje a felesleges várakozást!


 
Webdesign: rpiDesign 2013.