Rólunk

Rákosi Beáta

Varga-Rákosi Beáta tulajdonos, kozmetikus, sminktetováló és szakoktató.

Szerencsés embernek tartom magam, amiért olyan szakmát választottam, melyben kiteljesedhetek, mely örömmel tölt el, és egyben a hobbim is.

Pályafutásom során Budapest belvárosában két szépségszalont is vezettem több mint 2 éven át. A legújabb kozmetikai eljárásokat sajátítottam el, és mellette gyakorlati oktatóként végeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetemen. Az évek alatt ráébredtem hogy a szívemhez leginkább Sminktetoválás és a Gépi arckezelések állnak.

Oktatóként tanítottam egy kozmetikus iskolában illetve tanfolyamokat tartottam sminktetoválás illetve 3D szempilla-hosszabbítás területén.

2013-ban nyitottam meg saját üzletemet a Belvárosban ahol mára már minden álmom teljesült és olyan gépekkel illetve anyagokkal dolgozhatok én illetve kolléganőim amik Magyarországon a leghíresebbek illetve legjobb minőségűek.

Fontos számomra, hogy a vendégek mindig elégedetten távozzanak és hogy mindig a 100%-ot nyújtsam! Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

Szeretem a kihívásokat, valamint a kreatív, minőségi munkát igénylő felkéréseket.A fejlődést elengedhetetlennek tartom ebben a szakmában, ezért rendszeresen képzem magam!

 

Csongár Zsuzsanna üzletvezető, sminktetováló és kozmetikus

2009-ben végeztem az Erzsébet Királyné Szolgáltató és Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskolában. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azt a foglalkozást űzöm, amire gyerekkorom óta készültem. Amióta az eszemet tudom kozmetikus szerettem volna lenni, a nőket még szebbé és elégedettebbé varázsolni.

Végzési évem utolsó felében elvégeztem egy sminktetováló tanfolyamot, amely a kozmetikának egy teljesen új területét tárta fel előttem. Pályafutásom alatt nagy gyakorlatra tettem szert az ideális kozmetikai smink elkészítésében. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindig napra kész lehetőségekkel, eljárásokkal és minőségi termékekkel tudjak segíteni, szépülni vágyódó vendégeimnek, ezért mindig továbbképzéseken veszek részt, hogy együtt még hatékonyabban tudjuk elérni a kívánt eredményt.

Szakmámon belül szívem csücske a sminktetoválás és a sminkelés. Nagy szeretettel várok minden szépülni vágyódó vendéget, hogy együtt megteremtsük a külső belső harmóniát.

 

Sram Dóra kozmetikus vagyok

Kozmetikus képesítésem a Szépmíves Szakképző Iskolában végeztem 2010-ben. Előtte a Színyei Merse Pál Gimnáziumba jártam Biológi-Kémia tagozatra, már akkor tudtam, hogy ezzel a gyönyörű szakmával szeretnék foglalkozni. Kozmetikus éveim alatt sminktanfolyamot is végeztem 2009-ben.

Mindig is nagyon vonzott ez a szakma, mert szeretek emberekkel foglalkozni, széppé varázsolni Őket.

Fontos számomra a szakmai elhivatottság, alázat és igyekszem lépés tartani a szépségipar fejlődésével.


Célom, hogy aki eljön hozzám, maximálisan elégedett legyen a munkámmal!

 

Galo Nóra kozmetikus  vagyok

1986.05.06.-án születtem Gyöngyös városában. Szakmámat Gimnáziumi érettségi után,egy kétéves nappali képzés keretein belül 2006-ban szereztem szintén Gyöngyösön.

Tanulmányaimat a szakma szeretete és fejlődése jegyében folyamatosan bővítettem az évek során: elektrokozmetikus szakvizsgát, 3D szempillaépítő tanfolyamot, luxus/regeneráló/ránctalanító arckezelő tanfolyamokat, cukorpaszta tanfolyamot,lézeres szőrtelenítő tanfolyamot is végeztem többek között.

A kozmetika terén kifejezetten szeretem a smink és az elektrokozmetika világát.

Preferálom a minőségi és bio kozmetikumokat.

Lassan 9 éve tartó szüntelen szeretetemet, elkötelezettségemet,tapasztalatomat és gyakorlatomat tudhatom Magam mögött a szépségápolás iránt.

Célom hogy korunknak megfelelően átfogó,innovatív szépségápolási lehetőséget kínáljak mindenkinek aki kíváncsisággal,vagy akár tudatossággal érdeklődik a kozmetika iránt.

Ezt a lehetőséget Én a Belvárosi Kozmetika és Sminktetováló Stúdióban megtaláltam.

 Szeretettel,szaktudással várom Önt/Önöket/Téged!:)

 

Korcsogné Takács Ilona vagyok műkörmös, pedikűrös, oktató.

 2009-óta foglalkozom műköröm építéssel.

Először hobbinak indult de az évek alatt egyre jobban a szívemhez nőt, most már olyan szintre jutottam, hogy Mestervizsgára készülök és szeretném a tudásomat és tapasztalatimat tovább adni mint oktató.

különböző technikákat sajátítottam el és folyamatosan fejlesztem magam mint díszítésben és az extrém formákban is.

Várok mindenkit szeretettel.

 

Share

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot stúdiónkba most azonnal az alábbi űrlap kitöltésével, hogy elkerülje a felesleges várakozást!


 
Webdesign: rpiDesign 2013.