Rólunk

Rákosi Beáta

Varga-Rákosi Beáta tulajdonos, kozmetikus, sminktetováló és sminkes vagyok.

Szerencsés embernek tartom magam, amiért olyan szakmát választottam, melyben kiteljesedhetek, mely örömmel tölt el, és egyben a hobbim is.

Pályafutásom során Budapest belvárosában két szépségszalont is vezettem több mint 2 éven át. A legújabb kozmetikai eljárásokat sajátítottam el, és mellette gyakorlati oktatóként végeztem a Nyugat-Magyarországi Egyetemen. Az évek alatt ráébredtem hogy a szívemhez leginkább az Arckezelések, Testkezelések illetve Sminktetoválás és 3D szempilla-hosszabbítás áll.

Oktatóként oktatók egy kozmetikus iskolában illetve tanfolyamokat tartok sminktetoválás, 3D szempilla-hosszabbítás és Derma-roller kezelésekből!

Fontos számomra, hogy a vendégek mindig elégedetten távozzanak és hogy mindig a 100%-ot nyújtsam! Munkám során kizárólag kiváló minőségű, nemzetközileg elismert termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.

Szeretem a kihívásokat, valamint a kreatív, minőségi munkát igénylő felkéréseket.A fejlődést elengedhetetlennek tartom ebben a szakmában, ezért rendszeresen képzem magam!

Sajnos egy időre el kell búcsúznom a szakmámtól és családomra és két gyermekemre koncentrálni!

 

Szabó Zsófia kozmetikus és sminktetováló vagyok.

 

Szeretek emberekkel foglalkozni és igyekszem mindent megtenni a vendégek szépüléséért.

2007-ben végeztem kozmetikusként az OKTÁV-ban.                                                      

2008-ban Vámos Mónikánál sajátítottam el a sminktetoválás összes rejtelmét.

Az évek alatt több helyen is dolgoztam és rákelett ébrednem hogy hozzám legközelebb a sminktetoválás áll. Így sminktetoválás lett a specialításom.

Mindig is érdekelt a kozmetika világa, a bőrápolás.

Az üzletben kizárólag professzionális termékkel (Dr. Rimpler) és sminktetováló anyagokkal dolgozom (Purebeau).
Rendszeresen részt veszek szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken, kiállításokon, így hatékonyabban tudom kezelni és kényeztetni a hozzám forduló fiatalokat, időseket.

Célom, hogy vendégeim arcán felfedezzem azt a mosolyt, mikor távozásukkor belenéznek a tükörbe.

 

Galo Nóra kozmetikus  vagyok

1986.05.06.-án születtem Gyöngyös városában. Szakmámat Gimnáziumi érettségi után,egy kétéves nappali képzés keretein belül 2006-ban szereztem szintén Gyöngyösön.

Tanulmányaimat a szakma szeretete és fejlődése jegyében folyamatosan bővítettem az évek során: elektrokozmetikus szakvizsgát, 3D szempillaépítő tanfolyamot, luxus/regeneráló/ránctalanító arckezelő tanfolyamokat, cukorpaszta tanfolyamot,lézeres szőrtelenítő tanfolyamot is végeztem többek között.

A kozmetika terén kifejezetten szeretem a smink és az elektrokozmetika világát.

Preferálom a minőségi és bio kozmetikumokat.

Lassan 9 éve tartó szüntelen szeretetemet, elkötelezettségemet,tapasztalatomat és gyakorlatomat tudhatom Magam mögött a szépségápolás iránt.

Célom hogy korunknak megfelelően átfogó,innovatív szépségápolási lehetőséget kínáljak mindenkinek aki kíváncsisággal,vagy akár tudatossággal érdeklődik a kozmetika iránt.

Ezt a lehetőséget Én a Belvárosi Kozmetika és Sminktetováló Stúdióban megtaláltam.

 Szeretettel,szaktudással várom Önt/Önöket/Téged!:)

 

Kincses Nikolett vagyok,gyógymasszőr

 A Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola gyógymasszőri szakán végeztem, majd további képzéseken bővítettem szakmai tudásomat. Célom, hogy munkámmal a kompetenciámon belül a lehető legtöbb jót tegyem az emberekkel ezzel hozzá járulva egészségük fenntartásához és/vagy gyógyulásukhoz.

Munkám során azt tapasztalom, hogy hajlamosak vagyunk egészségünk fenntartását háttérbe helyezni mindaddig amíg meg nem betegszünk.

A masszázs rövid és hosszútávon is jótékony hatással van ízületeinkre, izmainkra, testünkre és lelkünkre egyaránt.

Rendszeres igénybevételével, terápiaszerűen csökkentheti ízületi és izomeredetű fájdalmait.

 Minden kedves gyógyulni vagy relaxálni, felfrissülni vágyó vendéget szeretettel várok.

Share

Időpont foglalás

Foglaljon időpontot stúdiónkba most azonnal az alábbi űrlap kitöltésével, hogy elkerülje a felesleges várakozást!


Webdesign: rpiDesign 2013.